I’m back

(klicka på rubriken för inlägget för att kunna läsa hela)

 

Efter att angelicas.se legat nere i ett par år så har jag nu bestämt mig för att återvända hit 🙂 Fast denna gång i ny tappning. Nu kommer fokuset först och främst ligga på synnedsättning i alla dess former, både fördelar (om det nu finns några!?), nackdelar, tjafs med kommunen, myndigheter, svårigheter, träning träning träning, hjälpmedel m.m. Tanken med detta är att jag vet att det finns många föräldrar där ute som delar min och Corinnes vardag. Det är inte alltid så jävla lätt att hantera faktumet att ens barn  har en synnedsättning som i sin tur blir en funktionsnedsättning i vardagen.

Men då och då dyker annat upp. Kanske något smaskigt om mig och min vardag 🙂

Även tänkvärda citat som ligger mig varmt och hjärtat, får mig att tänka efter – eller får mig att skratta 🙂

Jag har haft ett par tuffa år bakom mig, kommer inte gå in på det förflutna, men en del om min nuvarande situation kommer jag nog välja att skriva om. Tex minnespåverkad av ECT-behandling, mediciners påverkan, olika behandlingsformer och terapiformer m.m. Får se hur självutlämnande jag väljer att vara.

wpid-20141010_094314_lucas.jpg
Denna tatuering kom till för ungefär 1år sedan och sitter på insidan av överarmen. Så nöjd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *