Kl 05:21

image

Söndag morgon och jag vaknar av mig själv kl 05:21. 2 timmar och 40min kvar tills nyhetsmorgon börjar. Minst 1 timme och 40min tills dottern vaknar, och ännu längre tills sambon vaknar.
Satte mig i soffan och funderade på vad jag skulle göra för att fördriva tiden. En massa förslag poppade upp;

* Titta klart på en serie på netflix
* Läsa bloggar
* Stirra ut genom fönstret
* Ta en promenad

Det blev det sistnämnda trot eller ej. Till saken hör att jag INTE är en sån som varken startar eller avslutar min dag med en pw. Blir inte ens en pw i veckan. Men fåglarna kvittrade och solen lös så vacker imorse,luften var ljummen så jag följde rådet från min DBT-psykolog att gå ut och ta in alla intrycken via alla sinnen. Sagt och gjort. 1.5 timme senare kom jag precis hem igen  helt sjöblöt. Det var visst varmare ute än jag trodde (typ 20grader). Nu sitter jag på uteplatsen och häller i mig vatten och eftersvettas.

Härligt att bo 20min från storstadsplusen på Stockholms shoppinggator men ändå promenera iväg 3minuter för att komma till skog och ängar. Älskar naturen! Samtidigt som jag aldrig skulle kunna bo på landet.  Där vi bor nu passar mig perfekt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *